Pyszne.pl - tuńczyk z frytkami z batatów

W teście serwisu i aplikacji Pyszne.pl obiecałem Wam rozdanie kilku kuponów na pyszne jedzenie z dowozem. Kto je dostaje?

Pod testem appki, którego lekturę Wam polecam, poprosiłem Was o polubienie mojego Facebooka lub kanału na YouTube i napisanie co planujecie zamówić z Pyszne.pl.

Trzy kupony o wartości 50 zł dostają:

 

Opv – komentarz na blogu

Tajskie czerwone curry. Nazwa brzmi „niewinnie”, ale opis rozwiewa wątpliwości – tradycyjne, pikantne, kremowe curry, gotowane na mleku kokosowym z policzkami wołowymi, czerwoną cebulą, papryką, grzybami słomianymi, mnóstwem aromatycznych ziół i przypraw podawane z ryżem jaśminowy. Sam opis powoduje niekontrolowany ślinotok i chęć szybkiego biegu do lodówki, a tam… pustki jak za starych, dobrych czasów studenckich! ;)

Dlaczego takie życzenie? Od 7,5 roku żyję w Krakowie i od kilku lat wiem o rzekomo najlepszej w mieście i jednej z najlepszych w Polsce tajskich restauracji. Z różnych powodów jeszcze tam nie dotarłem. Między innymi z powodu podążania innymi ścieżkami. Z lekkim zdziwieniem zauważyłem, że restauracja ta jest dostępna na Pyszne.pl (taka prestiżowa restauracja? z dowozem? :)). To zdecydowanie skraca dystans między nami i przybliża perspektywę zjedzenia czegoś nowego, oby tak smacznego jak miastowa wieść niesie! :D

Wspieram poznawanie nowych ścieżek, a opis tego curry, rzeczywiście brzmi rewelacyjnie! Smacznego i daj znać czy było warte czekania.

 

Tomasz Hikisz – komentarz na Facebooku

Aplikacja ma pewna wadę której jakoś od samego początku nie potrafią przeskoczyć mimo iż informowałem o niej. Nie ma możliwości zrobienia pizzy pół na pół (…) Gdybyś Szymon miał jeden kupon na zbyciu sprawdził bym dla Ciebie czy już funkcja pół na pół wreszcie została wprowadzona i zamówił bym pizze z lokalu obok mojego bloku który to w moim mieście zajął 1 miejsce w konkursie na najlepsza restauracje z dowozem. Pizze maja naprawdę suuuuuuper!

Czekam na opinię na temat restauracji oraz informację czy udało się zamówić pizzę pół na pół. To cenna uwaga. Warto sprawdzić czy da się to jakoś rozwiązać (np. zostawiając informacje dla restauracji przy zamówieniu).

 

Swedish chef – komentarz na blogu

Anthony Bourdain i Joel Robuchon zachwycali sie jedzeniem na środku jeziora i w najdalszych dzielnicach Singapuru ,a ja chcialbym sprawdzic jak kulinarne podniecenie rozpalają restauracje z mojego miasta. Wiem co zamówię, ale nie powiem. Chcę by była to przygoda. Przyślę zdjęcia i rekomendacje. Ostrzę nóż i apetyt.

Czekam na obiecaną fotkę!

 

Wszystkim Wam dziękuję za odwiedziny i zostawione komentarze. Życzę smacznego!